Bryllupsfotograf på Sjælland

Jeg er reportagefotograf med liv og sjæl og arbejder som bryllupsfotograf på Sjælland. Min stil forener det romantiske billede med det rå reportagefoto, da jeg oprindeligt er fotojournalist. Jeg elsker, når mine billeder fanger de øjeblikke, hvor hele jeres historie afspejler sig.

Kontakt mig på mail: tine@bryllupsphoto.dk eller tlf: 20335112 for mere info
Se eksempler på mine bryllupsbilleder

Som bryllupsfotograf på Sjælland tilbyder jeg stemningsbilleder fra vielsen, portrætter af brudeparret og festbilleder. Mine fotos er stemningsfulde og romantiske med kærlighed til det umiddelbare øjeblik. Disse unikke øjeblikke vil opstå, uanset om vielsen finde sted i kirken, på rådhuset eller hjemme i haven. Jeg har altid en dejlig dag med brudeparrene, når jeg arbejder som bryllupsfotograf på Sjælland. Jeg glæder mig til at fange jeres øjeblik i mine billeder.

Priser for bryllupsfotograf på Sjælland 2017

Få et samlet overblik over mine pakker og priser her: Pris bryllupsfotografering

Praktisk information

Ved portrætfoto skal I afsætte en time eller mere for at få det optimale ud af fotograferingen. Vi kan vælge en location i fællesskab, eller jeg kan planlægge det for jer. Transport til og fra location skal helst lægges oveni tiden vi bruger til portrætfotograferingen. Jeg finder det essentielt, at vi har mødtes før brylluppet, så jeg ikke møder jer for første gang på selve bryllupsdagen. I skal trygt kunne overlade alt med billeder til fotografen og kun koncentrere jer om det vigtigste. Jeres dag.

google0394af6e2ed62b45.html