Bryllupsfotograf i Jylland

 

Jeg er reportagefotograf med liv og sjæl og arbejder som bryllupsfotograf i Jylland. Da jeg også er fotojournalist, er min stil en blanding af det romantiske bryllupsfoto og det rå reportagebillede. Jeg elsker, når mit billede fanger det øjeblik, hvor hele jeres historie afspejler sig.

Kontakt mig på mail: tine@bryllupsphoto.dk eller tlf: 20335112 for mere info
Se eksempler på mine bryllupsbilleder

Stemningsfulde bryllupsbilleder

Som bryllupsfotograf i Jylland tilbyder jeg stemningsbilleder fra vielsen, portrætter på en passende location og bryllupsfotos fra festen. Mine billeder er stemningsfulde og romantiske med kærlighed til det umiddelbare øjeblik. Uanset om I har valgt et klassisk kirkebryllup, et lille privat rådhusbryllup eller bryllup i haven, vil disse smukke fotogene øjeblikke opstå. Jeg har altid en fantastisk dag med brudeparrene, når jeg arbejder som bryllupsfotograf i Jylland, og jeg glæder mig til at fange jeres øjeblik i mine billeder.

Priser for bryllupsfotograf i Jylland 2013

Jeg arbejder som bryllupsfotograf i Jylland og er reportagefotograf med liv og sjæl. Med en baggrund som fotojournalist er mit udtryk en blanding af det romantiske bryllupsfoto og det rå reportagebillede. Jeg elsker, når jeg i billedet fanger det øjeblik, hvor hele jeres historie afspejler sig.

Kontakt mig på mail: tine@bryllupsphoto.dk eller tlf: 20335112 for mere info
Se eksempler på mine bryllupsbilleder

Billederne leveres i farve. Ønsker I enkelte billeder i både farve og sort-hvid, er der en merpris på 75 kr. pr. billede. Ring eller skriv for tilbud, hvis I har brug for en bryllupsfotograf i Jylland, så vi kan skabe fotograferingen ud fra jeres behov og ønsker.
Samlet overblik over mine pakker og priser her: Pris bryllupsfotografering

Praktisk information

Ved portrætfoto skal I afsætte en time eller mere for at få det optimale ud af fotograferingen. Vi kan vælge en location i fællesskab, eller jeg kan planlægge det for jer. Transport til og fra location skal helst lægges oveni tiden for bryllups portræt fotograferingen. Jeg finder det essentielt, at vi har mødtes før brylluppet, så jeg ikke møder jer for første gang på selve bryllupsdagen. I skal trygt kunne overlade alt med billeder til fotografen og kun koncentrere jer om det vigtigste. Jeres dag.

google0394af6e2ed62b45.html