Bryllupsphoto logo

Bryllupsfotograf på Fyn

Jeg er reportagefotograf med liv og sjæl og arbejder også som bryllupsfotograf på Fyn. Da jeg udover at være bryllupsfotograf også arbejder som fotojournalist, er min stil et mix af det romantiske bryllupsfoto og det rå reportagebillede. Jeg elsker, når mit billede fanger det øjeblik, hvor hele jeres historie afspejler sig.

Kontakt mig på mail: tine@bryllupsphoto.dk
Se eksempler på mine bryllupsbilleder

Som bryllupsfotograf på Fyn tager jeg stemningsbilleder fra vielsen, portrætter på en passende location og bryllupsfotos fra festen. Det er op til jer, hvilken pakken I helst foretrækker (se nedenfor).

Mine billeder er stemningsfulde og romantiske med kærlighed til det umiddelbare øjeblik. Uanset om I har valgt et klassisk kirkebryllup, et lille privat rådhusbryllup eller bryllup i haven, vil disse smukke fotogene øjeblikke opstå. Jeg har altid en fantastisk dag med brudeparrene, når jeg arbejder som bryllupsfotograf på Fyn, og jeg glæder mig til at fange jeres øjeblik i mine billeder.

Priser for bryllupsfotograf på Fyn 2017

Her finder du mine pakker og priser: Priser bryllupsfotografering

Ved portrætfoto skal I afsætte en time eller mere for at få det optimale ud af fotograferingen. Vi kan vælge en location i fællesskab, eller jeg kan planlægge det for jer. Transport til og fra location skal helst lægges oveni tiden vi bruger til portrætfotograferingen. Jeg finder det essentielt, at vi har mødtes før brylluppet, så jeg ikke møder jer for første gang på selve bryllupsdagen. I skal trygt kunne overlade alt med billeder til fotografen og kun koncentrere jer om det vigtigste. Jeres dag.

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*