Bryllupsbilleder på stranden

En skøn solrig dag sidst i juni er jeg blevet booket som bryllupsfotograf til et bryllup i Vestjylland. Jeg har ikke mødt brudeparret og jeg kender ikke location for vielsen, Trans Kirke. Men har fået at vide at kirken ligger tæt på skrænten ned til Vesterhavet. Jeg kommer i god tid, for det er meget vigtigt for mig at få styr på location og på at have ideer i mit hoved inden jeg skal fotografere brudeparret.

Der er en smule sommerfugle inden jeg kommer hen til enden af skrænten. Krydser fingre, og håber bare på et par meter sandbred. Bare lidt jeg kan bruge, et par sten,…et eller andet. Bare noget.

Det første billede her under er synet der møder mig…Bred bred meget fin lys sandstrand og en helt fantastisk mørk stenmole, 20-25 meter lang. Det blæser ret kraftigt ved kirken, på toppen af skrænten så nu krydser jeg fingre for at brudeparret har mod på en tur ved stranden. Billedet af udsigten har allerede givet mig billeder på nethinden jeg kan lave. Perfekt.

For enden af stenmolen er der skønne dramatiske bølger. Jeg tager det her billede med min Iphone og håber i mit stille sind at jeg kan fange et par bølger sammen med brudeparret. Krydser igen fingre.

Brudeparret Lisbeth og Christian var heldigvis klar på en tur på stranden. Der var faktisk læ nede på stranden så vi bliver ikke blev blæst helt væk. Og så var der er den mest perfekte vind der tager blidt fat i Lisbeths utrolig smukke kjole. Den vind kombineret med en fantastisk brudekjole. Dog fik jeg ikke et ordentlig bryllupsbillede med brudeparret OG bølger. Men var nu meget glad bryllupsfotograf aligevel den dag. For vi fik en masse andre skønne billeder aligevel.

Og selvfølgelig skal jeg lige have et par enkelte billeder med Iphonen. Instagram giver en helt fantastisk drømmende stemning. Som gammel film.

Share to Facebook|Tweet Post|
|Link Post|Email Post
  • marts 5, 2014 - 22:58

    Ksenia - Very stylish bride!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

google0394af6e2ed62b45.html